(Android/iOS) Block Master for Minecraft PE kodovi neograničeno kovanice
Feb 4, 2022 15:43:04 GMT -5
Post by alakmerafat on Feb 4, 2022 15:43:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Master for Minecraft PE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Master for Minecraft PE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi neograničeno kovanice ▞▞▞
▞▞▞ Block Master for Minecraft PE 2022 version ▞▞▞
Sviđa mi se što možete dobiti od Skinova, jer moj Minecraft mi više ne dopušta da stavljam iz skinseeda, a također volim što možete dobiti nove zgrade i dodatke
Zapravo, oduvijek sam želio modove koji izgledaju kao igranje Katherine elizabeth da sam se toliko trudio noću, a onda sam zaplakao😭. Pa da, zato KAŽEM DA ŽELIM MODD-a KAO KATHERINE ELIZABETH OK MOLIM VAS
Block Master for Minecraft PE Entertainment acq
Sve radi osim za zbroj modova
Sviđa mi se ažuriranje, ali nedostaju neke značajke, nadamo se da će ih ažuriranja uskoro riješiti, kao što su modovi za davanje stavke i razine igrača, opet znam da bi moglo biti puno posla, ali volimo kada se ova aplikacija ažurira na vrijeme s bilo kojim ažuriranjima minecrafta, briljantna aplikacija za mcpe u potpunosti.
Aplikacija ne radi
Nikada ne pokušavajte preuzeti ovu aplikaciju! Svaki put kad sam pokušao preuzeti neke teksture, automatski se zaustavio, moja wifi veza je stabilna pa ova glupa aplikacija ima problem
U ovoj aplikaciji rade samo oglasi
Block Master for Minecraft PE บันเทิง yyw
Ocjenjujem ovo s 3 zvjezdice jer traje malo ili obično ne preuzima moj paket tekstura ili mapu. Također je ova aplikacija imala problema kada sam pokušao zaustaviti isključivanje telefona i nisam se mogao vratiti samo s crnim ekranom.
Preporučam ovu aplikaciju za modove, sjemenke, skin ova aplikacija je super, ali u modovima u Ninjustu modu koji želim nije dobra
Sviđa mi se, ali mod ne radi
Ova aplikacija je najgora kada sam instalirao skin,addon,map,gradio 10 od njih kada sam igrao nije njihova ali mogu je vidjeti u storgeu pls! Riješite ovaj problem i da! Ako tip ovo čita ovo bi vam se moglo dogoditi ovaj problem oh i najgora aplikacija ikad popravljena tako da ću se predomisliti ok kreatori bok
Block Master for Minecraft PE Divertisment fvnq
ne radi
Ovo je super! To mi je omogućilo da imam još toliko dobrih uspomena sa svojim prijateljima i obitelji! Preporučam ovu aplikaciju.
Ova je aplikacija tako sjajna, ali ponekad je tako zabilježena pa joj dajem 2 zvjezdice
Preuzimam paket tekstura i moj Minecraft ne reagira, sav Minecraft ne reagira jer ovaj paket tekstura ne reagira kada aktiviram taj paket i onda nema i igra, postavke ili tržište i više opcija ne mogu vidjeti nijednu od njih onda sam obrisao svoj Minecraft i ponovo ga skinem onda se isto dogodi..... Zato mu dajem samo jednu zvjezdicu😔😞 ljubazno popravi to moj Minecraft ne odgovara
Ovo je sjajna aplikacija! Ovo stvarno preporučam! Ali postoji jedan problem... ponekad kada otvorim aplikaciju, zaslon dobrodošlice nasumično se zamrzne
Ja sam Don sviđa mi se ova igra, ali ne radi 😤😤😤
Uvijek izađem kada igram karte i nanesem teksturu je toliko greška da ne mogu vidjeti svoje postavke, inventar, kontroler i gui
Ovo je jako dobra aplikacija da je tako jednostavna za korištenje, sviđa mi se ovo
Block Master for Minecraft PE Divertisment mhw
Ova je aplikacija dobra za mcpe, ali nije imala više modova zadnjih tjedana, samo je ista stara kao bruh, dodajte nove molim.
Skinuo sam ga i isprobao, ali neki dodaci čak i ne rade, a zgrade se čak i ne pojavljuju u vašem svijetu, nadam se da možete popraviti ovu grešku ili nešto slično, ako to popravite, dat ću ga višem ocjenom. Pa, molim te, popravi to, ali i dalje je dobra aplikacija
Opis mod master-a za minecraft pe (mobilna verzija). ... Besplatno preuzmite MCPE Master for Minecraft za Android. Pažnja! ... Mod Lucky Block
Dakle, nakon što sam dobio paket tekstura, nisam mogao vidjeti puno stvari kao što je u kreativu, ne mogu vidjeti sve stavke i kontrolu i neće mi dopustiti da uklonim paket tekstura pa bih morao ukloniti MC i onda ga ponovo dobiti, nakon što sam učini to samo se vrati kad nastavim i samo je neugodno.
Baš cool
super je i sve i ljudi su u nedoumici, ali sada mi neće dopustiti da radim bilo što instalirati kartu ili zgradu ili dodatke, uvijek će mi reći da nadogradim na pro i pritisnem možda kasnije i pokušam ponovo i pogodi koja nadogradnja na pro dobro je, ali molim vas pomozite pn kako mogu riješiti svoj problem. thx pomozite mi za ocjenu od 5 zvjezdica
to je stvarno dobra aplikacija. Skinuo sam puno mapa koje su horor igre, ali jedini problem koji imam je jedan od svjetskih paketa tekstura koji je zbrkan, ali inače ga preporučujem
probam ga skinuti i odabrati skin onda idem na minecraft ne radi .nije mi se svidio ovaj samsung j6
Nije previše da bih nikome pomogao u ovome. Uvijek me podsjeti da sam pokrenuo neke teksture. Kad je ušao u pola trake i ponovno pokrenuo preuzimanje. Stalno pokušavam neke druge. Ali uspjelo je i postavilo me da ponudim za provjeru svoje mreže. Ali zašto. Zbog ovoga. Uvijek sam bio prevaren ovom aplikacijom za neke lijepe karte i dodatke. Moj uređaj me već upozorio. I reci mi. (Upozorenje da je ova aplikacija opasna. Deinstaliranje) Da. Svaki put sam dobio upozorenje od Googlea pa sam izbrisao ovu aplikaciju ili nešto slično.
To je dobra aplikacija, ali kada instaliramo zgradu, ne vidimo ništa, tako da možemo postaviti zgradu gdje god želimo.
Sjajna tekstura i sjajna grafika. Pozitivne vibracije za sve koji igraju Minecraft na bilo kojoj platformi.
10m zvjezdica sve je radilo kokošje jaje je pištolj ne samo da proizvodi zvukove pištolja kada se baca
Crafting and Building Авантуристичке okru